Mr. Pien Winkens

 

 

Neem contact op met mr. P. Winkens
Mr. Pien Winkens

 mr.winkens@vanrietrober.nl

Specialisaties 

Huurrecht – Arbeidsrecht

Een aantal recente gepubliceerde uitspraken waarbij zij als advocaat heeft opgetreden:
  • Rechtbank Limburg 21 april 2017 “Kort geding, Verbintenissenrecht. Huurrecht” ECLI:NL:RBLIM:2017:3732

  • Gerechtshof ’s-Hertogenbosch 14 januari 2016 “appellante alsnog tot WSNP toegelaten” ECLI:NL:GHSHE:2016:98

Over Pien Winkens

Mr. Pien Winkens (1978) heeft aan de Universiteit Maastricht de (deels Engelstalige) opleiding European Law School gevolgd, een opleiding die gericht is op zowel het Nederlandse recht als het Europese recht. Mr. Winkens is sinds april 2001 werkzaam op ons kantoor.
Mr. Winkens is in juni 2001 tot advocaat beëdigd en werkt sindsdien in de algemene praktijk, hetgeen inhoudt dat zij op diverse rechtsgebieden ruime ervaring heeft opgedaan. Denk hierbij aan personen- en familierecht maar ook strafrecht, sociaal zekerheidsrecht en burenrecht. Mr. Winkens adviseert en procedeert daarnaast op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht en staat daarbij zowel werknemers en huurders als werkgevers en verhuurders bij.
Mr. Winkens wordt bovendien door de Rechtbank benoemd tot curator in faillissementen en tot bewindvoerder in schuldsaneringsregelingen voor natuurlijke personen (WSNP). Hierdoor kan zij u ook adviseren en bijstaan bij het aanvragen van (buiten)wettelijke schuldsaneringen en daaraan verwante zaken.

Leg uw JUridische VRAAG KOSTELOOS VOOR AAN Mr. P. Winkens

Rechtsgebieden Pien Winkens