Mr. Pien Winkens

 

 

Neem contact op met mr. P. Winkens
Mr. Pien Winkens

 mr.winkens@vanrietrober.nl

Specialisaties 

Personen- & familierecht – Arbeidsrecht – Huurrecht

Mr. Winkens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (collaborative divorce, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Een aantal recente gepubliceerde uitspraken waarbij zij als advocaat heeft opgetreden:
  • Rechtbank Limburg 21 april 2017 “Kort geding, Verbintenissenrecht. Huurrecht” ECLI:NL:RBLIM:2017:3732

  • Gerechtshof ’s-Hertogenbosch 14 januari 2016 “appellante alsnog tot WSNP toegelaten” ECLI:NL:GHSHE:2016:98

Over Pien Winkens

Mr. Pien Winkens (1978) heeft aan de Universiteit Maastricht gestudeerd en is sinds april 2001 werkzaam op ons kantoor.

Mr. Winkens is in juni 2001 tot advocaat beëdigd en werkt sindsdien in de algemene praktijk, hetgeen inhoudt dat zij op diverse rechtsgebieden ruime ervaring heeft opgedaan.

Daarnaast wordt Mr. Winkens door de rechtbank benoemd tot bijzonder curator in kwesties waarin de belangen van minderjarige kinderen in het geding zijn, zoals gerechtelijke vaststelling van het vaderschap of vernietiging van een erkenning. De bijzonder curator komt in dergelijke gevallen op voor de belangen van het kind en adviseert de rechtbank omtrent een gedaan verzoek.

Mr. Winkens adviseert en procedeert daarnaast op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht en staat daarbij zowel werknemers en huurders als werkgevers en verhuurders bij.

Mr. Winkens heeft bovendien ruime ervaring als curator in faillissementen en bewindvoerder in schuldsaneringsregelingen voor natuurlijke personen (WSNP). Hierdoor kan zij u ook adviseren en bijstaan bij het aanvragen van (buiten)wettelijke schuldsaneringen en daaraan verwante zaken.

Leg uw JUridische VRAAG KOSTELOOS VOOR AAN Mr. P. Winkens

Rechtsgebieden Pien Winkens